Over Veloofleur

Ik ben Ness.

Mama van Linde en Kamil, twee schatten van eigenwijze tieners die samen met mijn lieve kat Nestor, Bes de hond en de Rosita's, mijn kippen, voor leven zorgen in huis. 

 

Ik werk graag in mijn eentje, maar ik hou van volk over de vloer. Van koken voor vrienden, kletsen aan de keukentafel, aperokes in de tuin,... van feestjes !!!

Ik kan me als een gek uitleven op de dansvloer. Dan heb ik het moeilijk om op tijd thuis te geraken ;-)

Tot rust kom ik met mijn handen wroetend in de aarde. Zaaien, planten, wieden....Vuile handen, stof en zweet, hihi, ZALIG!

Van kinds af aan heb ik een grote liefde voor planten en bloemen. Een logisch, maar vooral heel fijn gevolg werd mijn eigen bloemenatelier met bloementuin, VelooFleur.


Watte? Veloofleur?
Fleur?
Van februari tot november kan je boeketjes verkrijgen. Deze maak ik altijd op bestelling. Ik stel de boeketjes samen, afhankelijk van het beschikbare aanbod bij lokale kwekers.
Veloofleur boeketjes zien er speels en vrolijk uit. Ik maak uitbundige exemplaren tot ingetogen romantische versies. Ik werk het liefst met bloemen van Belgische bodem, aangevuld met bloemen uit mijn eigen bloementuin. Van 8000 tulpen tot een mooie selectie dahlia’s, laat ik jullie meegenieten van eigen kweek.
Zo houden we de ecologische voetafdruk klein en dragen we bij tot duurzame bloemen.

In de wintermaanden maken we graag tijd voor winterkransen en droogbloemenkransjes. Er zijn dus geen boeketjes beschikbaar van november tot en met januari. Het beschikbare aanbod kan je steeds vinden in de webshop.

Veloo?
Binnen een straal van 5 km rond mijn bloemenatelier, kan er geleverd worden met de bakfiets. Mijn bakfiets is beslist de mooiste van Halle!

Mijn gedacht?
Ik maak graag mensen blij met mijn boeketjes, maar hou echter niet van massaverkoop en bloemenfeestdagen zoals Valentijn, moederdag, ….
Wat ik doe, wil ik goed doen. Graag word ik beter in wat ik doe en niet groter! Of toch niet te groot :)

Nieuwtjes :)
Wil je graag de laatste nieuwtjes van VelooFleur? Volg ons op FaceBook, Instagram, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of check mijn blog.

Kusjes. Ness x. Nestor x.