Tulpen VillaFleur

Onze tulpen schitteren

Je staat niet op skilatten of je nipt niet van een cocktail onder een zuiders zonnetje? Dan vloek je op dat Belgische weer met zijn capriolen? De Paasvakantie heeft ons nog niet verwend. Regen, wind, zelfs sneeuw! 

Niets liever zeggen mijn tulpen:) In de maand maart stuwde de zon ze omhoog, misschien ietsje te snel zelfs. Nu nemen ze voeding en kracht. En de koude houdt de bloemkoppen goed gesloten. Zo tonen de bloemen zich pas vooreerst bij jou. Zo kunnen ze schitteren in het bloemstuk zoals jij het schikt.

Ik plantte zo'n 8000 tulpenbollen in de tuin van VillaFleur. Met wat hulp natuurlijk. Maar je mag je vanaf nu verwachten aan onze eigen oogst van soorten die ik voor jou selecteerde: Copper Image, Amazing Parrot, Angelique, Silver Parrot, Menton, Exotic Emperor, Blue Diamond, Black Hero, Charming Lady, Rococo, Sensual Touch, Verona Sunrise, Mariage, Brest, Hawaï, Yukon, White Mountain en Aveyron.

Ik kijk uit naar jullie reacties. Zeker ook naar de foto's die tonen hoe mijn bloemetjes jouw dag kleuren. Want als de zon of het weer het niet doen, laat het dan mijn tulpen zijn!

 

Liefs.

Ness. x.

 

ps: Laat me weten hoe je jouw tulpen wenst. Met de knol er nog aan. De knol verwijderd. Op kleur / per soort / gemengd. Je kan me altijd contacteren om de samenstelling te krijgen zoals je wenst. Altijd rekening houdend met de beschikbaarheid van het moment.

Zoek je iets anders dan tulpen, of iets aanvullends. Natuurlijk blijf je in VelooFleur de vertrouwde boeketten vinden. Maar ook botanische gin (!), aardewerk, plantmateriaal. Neem altijd een kijkje in de shop @ www.veloofleur.be

@VillaFleur, Keerstraat 17, 1500 Halle.

Laat een reactie achter