De lente van VelooFleur

100% Tulpen!

De lente startte mooi. Zonovergoten. Onze bloementuin kreeg een weelderig bad energie over zich heen. 8000 Tulpen schieten met kracht uit de grond en ik kan ze niet tegen houden. Het weer gaat mij een handje helpen. 't Is niet prettig om 7 dagen grijs in het vooruitzicht te zien, maar voor mijn plantjes is het nu een zegen. Regen. Koelte. Even op adem komen.

Maar je hebt het gelezen. 8000 Bollen. De mooiste soorten. Copper Image, Amazing Parrot, Angelique, Silver Parrot, Menton, Exotic Emperor, Blue Diamond, Black Hero, Charming Lady, Rococo, Sensual Touch en andere. Afhankelijk van het moment en de oogst staan ze voor jullie klaar! Check daarom zeker onze tulpenboeketten. Ik kan niet anders dan het ritme van de natuur volgen. Ik reken daarbij een beetje op jullie, dat je in de komende grijze dagen kleur wil binnen nemen. Want het is bewezen. Bloemen beïnvloeden het gemoed. Ze maken blij.

Workshops!

De lente startte ook met nieuwe initiatieven. Als je snel beslist kan je de eerste workshop nog meepikken. Op zaterdag 2 en en zondag 3 april vul ik samen met jou (bloem)bakken. Levende boeketjes die je gevel, terras of het hoekje waar ze terecht komen helemaal doen opfleuren. VelooFleur voorziet je plantmateriaal, hydrokorrels, potgrond, voedingsstof en de goede sfeer! We maken het zoals altijd actief gezellig, en leerrijk! Omdat het niet handig sleuren is met al die gevulde bakken, is de mogelijkheid om je gevulde bloembakken aan huis te laten leveren.

Mogelijk komt deze workshop te vroeg. Volg ons dan zeker voor de nieuwe initiatieven. Mogelijk ben je wel geïnteresseerd in het inrichten van een workshop voor vrienden, collega's, voor de leden van je vereniging? Ook daarvoor kan je mij altijd contacteren. Ik maak graag een programma op maat. Zoals gezegd: actief, gezellig en leerrijk. Maar vooral, elke deelnemer gaat altijd gewaarborgd met een eigen creatie naar huis. Macramé, een boeket, droogbloemen, tafeldecoratie, kerstkransen, ... afhankelijk van het moment in het jaar en het thema van de workshop. Bel of mail Ness 0475.31.46.76, info@veloofleur.be

Verwenboeketten!

Niet elke zondag beschikbaar, maar je vindt ons altijd aangekondigd bij de boeketjes op de webshop. Met mooi weer in het vooruitzicht plannen we met regelmaat een zondag "verwenboeketten" in. Dan verwelkom ik je graag in de tuin van ons atelier VillaFleur voor een babbel bij een koffie, een stukje ontbijt, terwijl voor jou intussen de mooiste boeketjes worden samengesteld. Het is altijd leuk en ontspannen. Een beetje met de sfeer van een brunch. Een aanrader als intermezzo op je wandeling naar het Hallerbos? Ik kijk er samen met Stijn naar uit, om je te verwennen. Alles met liefde geserveerd.

PlantPlezier!

Omdat ik het mij niet kan laten, zoals jullie van bloemen en planten hou, koop ik op de vroegveiling kakelverse plantjes. Voor de tuin. Voor mijzelf maar ook voor jou. Voor je bakken. Om levende boeketjes mee te maken. Ik selecteer klassiekers, maar altijd een tikkeltje anders. Ben je verleid door de plantjes die ik selecteer? Laat me dan zeker weten indien je een groter aantal wenst. Dan worden ze speciaal voor jou rechtstreeks van de veiling meegebracht. Verser, sterker en beter kan bijna niet. Ik selecteer ze zelf. Ik verzeker je dat mijn getrainde vrouwenoog er in die mannenwereld van de veiling de mooiste selecteert :)   

Feest!

Ik ben altijd beschikbaar om voor jouw topdag, jouw feest, mee dat idee voor een feeëriek decor uit te werken. VelooFleur werkt op maat. Op locatie. Of we leveren je alle producten voorbereid, opdat je ze enkel nog moet plaatsen. Binnenkort vind je meer info en beeld op onze site. Voorlopig staan referenties bij instagram IG VelooFleur. Laat me zeker tijdig je evenement kennen. Al dit maatwerk inpassen tussen mijn werk voor dit winkeltje, vraagt een creatief beheer van mijn agenda. Want ik verzeker je dat ik voor jouw feest, de creaties zelf doe. Die zijn voor jou. Uniek. Dat wil je niet missen toch? Bel of mail daarom aan Ness 0475.31.46.76, info@veloofleur.be

En...

Mocht je het nog niet weten. Nestor is verliefd op Lucky, de kleine zwarte tijger van de Keerstraat.

Laat een reactie achter